Forside

Fra NablaWiki
Revisjon per 14. nov. 2016 kl. 16:53 av HSamuel (diskusjon | bidrag)

(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

Populære artikler

Populære fagsider

Kategorier

Bidra!

For å opprette en artikkel, søk på artikkelens navn i søkeboksen. Hvis artikkelen ikke finnes, kan du klikke på den røde lenken for å opprette den. Se på kildekoden til allerede skrevne artikler her eller på Wikipedia for info om hvordan man kan skrive en artikkel. En kort eksempelartikkel finnes også i form av det fiktive faget PWN1337 Foo bar.

Bruk diskusjonssidene til å diskutere innholdet i enkeltartikler. Benytt gjerne Prosjektportalen til å diskutere hva som kan endres og forbedres i NablaWiki. Dersom du redigerer maler (sider som har navn som begynner med "Mal:"), vær forsiktig, da feil i malene kollektivt skader mer eller mindre alle artikler.

Velkommen til NablaWiki, en wiki for linjeforeningen Nabla. På denne wikien kan studenter fra Fysikk og matematikk dele erfaringer rundt studiet med andre studenter, være det ved å skrive om fag de har hatt, om universiteter de har vært på utveksling hos eller om bøker de har brukt.

Du er velkommen til å registrere deg og begynne å skrive! Det er fint om du bruker brukernavnet ditt fra nabla.no (samme som NTNU-brukernavnet ditt) når du registrerer deg. Alle nye brukerkontoer må for øyeblikket godkjennes av administrator, noe som forhåpentligvis skjer innen et par timer etter registrering.

Nyttig faginfo kan også være å finne på wikien til Timini, Nanowiki.

Fremhevet artikkel

K-emner, kort for "komplementære emner", er en ny ordning som erstatter den gamle ordningen med perspektivemne og ikke-teknisk emne. Tanken bak er å sette TIØ4256 Teknologiledelse 1, perspektivemne og ikke-teknisk emne inn i en større sammenheng.

K-emner er blitt gjennomført fra og med studieåret 2011/2012. Det har blitt vedtatt av de forskjellige programrådene (Matte, Fysikk, Biofysikk) hvilke fag som er såkalt "godkjente" for hver retning.

(Les mer...)

Nyheter

  • Wikien er nå online igjen etter å ha vært nede en stund. Alle er velkomne til å bidra! --Trygvwii (diskusjon) 25. mar 2014 kl. 23:36 (UTC)
  • Nablawiki er blitt oppdatert til 1.21.2! --Trygvwii (diskusjon) 5. okt 2013 kl. 11:55 (CEST)
  • Åpnet for registrering igjen. --Trygvwii 13. okt 2011 kl. 12:45 (CEST)

Se Historikk for eldre nyheter.